Het kostbare beschermen
 

Onze ramen kunnen hierbij helpen U hoeft alleen maar in de krant te kijken om er zeker van te zijn dat het aantal inbraken drastisch aan het stijgen is. En meestal zijn het de ramen, die de inbrekers ingang verschaffen tot het gebouw. Bescherm uzelf en uw eigendom. Met onze ramen kunt u heel  wat voor uw veiligheid doen en uw huis gerust onbeheerd achter laten. De basis van onze ramen zijn robuuste kunststof ROPLASTO-profielen van hoogwaardig, slagvast PVC. Door individuele uitrusting heeft u de mogelijk de mate van inbraak-beveiliging zelf te bepalen. Inbraken worden bijvoorbeeld bemoeilijkt als de dief meer tijd nodig heeft om het raam open te breken en/of meer lawaai veroorzaakt.

In een hoger gelegen stadsappartementen zijn eenvoudige maatregelen wellicht reeds voldoende. Het afgelegen huis dient men echter uit te rusten met een compleet pakket geavanceerde veiligheidstechniek. Wij bieden u een competent advies. En wij bouwen voor u die ROPLASTO-ramen, die u wenst voor uw veiligheid. 
Wij hebben de veiligheid in de hand
En dat letterlijk. Bijvoorbeeld met een groot aantal speciale veiligheids-groepen. Vooral aan te bevelen tweevleugelige ramen, die het inbrekers vaak extreem gemakkelijk maken, in een huis inbraak te plegen. Met behulp van afsluitbare veiligheidsgrepen wordt dit gevaar gereduceerd. 
       
HKS-01.jpg

Precisiebeslag tegen openbreken en loswippen

ROPLASTO-kunststof ramen kunnen worden geleverd met speciale veiligheidsbeslagen. Deze nauwkeurig ingepaste, stabiele metalen beslagen met meervoudige sluiting bieden een optimale veiligheid tegen gewelddadig openbreken en verticaal loswippen van de ramen.

Dit glas maakt het doorkomen moeilijk
Als u er helemaal zeker van wilt zijn, dan dient u ook een inbraakvertragende speciale beglazing te kiezen. Wie deze tot 32mm dikke ruiten van veiligheidsglas wil inslaan, moet al een wat groter gereedschap meebrengen, en zal met z’n lawaai tegelijk de hele buurt alarmeren. Een effectieve bescherming dus - waarover wij u gaarne nader informeren. 
Verwarmingskosten omlaag Onze ramen helpen u te sparen
Wie energie bespaart, spaart geld en ontlast hierdoor het milieu. Het is daarom zeer verstandig en verantwoord om juist ook bij ramen op optimale thermische isolatie te letten. 

Kunststoframen van ROPLASTO zijn vervaardigd vaan meerkamer-profielen en beschikken over voortreffelijke thermische en akoestische isolatie-eigenschappen. Al onze ramen zijn bovendien voorzien van zeer efficiënt isolatieglas, waarbij u tussen standaard-isolatieglas, thermisch of akoetisch isolerend, zonwerend of inbraak-vertragend glas kunt kiezen. Omdat onze ramen dankzij de kostbare afdichtings-systemen superdicht sluiten, is het bij u in huis zelfs tijdens ijskoude winterperioden behaaglijk warm, zonder hievoor kostbare energie te verspillen. U verlaagt uw ver-warmingskosten. Bovendien ontlast u het milieu.
    
HKS-08.jpg
 TIP: Vraag bij uw stads- of gemeentebestuur ook naar mogelijk subsidies!